Кандидатът за кмет Ст. Богдански и кандидати за общински съветници от ИТН в конструктивен диалог с жителите на с. Зелен дол

15 октомври 2023 22:35   6517 прочита


Кандидатът за кмет на Благоевград  Станислав Богдански, както и кандидати за общински съветници, издигнати от партия "Има Такъв Народ" проведоха среща с жителите на село Зелен дол.

Станислав Богдански представи част от своите идеи за развитие на малките населени места на територията на общината. Една от тях е всяко село да има собствен бюджет, за да не се налага, при нужда, кметовете на селата да се молят за средства на кмета на общината с цел решаване на даден проблем. 

Друга идея на Богдански е артисти от ансамбъл "Пирин", срещу допълнителни хонорари, да провеждат занятия с желащи да практикуват народни танци деца и възрастни в читалището на село Зелен дол и всички останали читалища на територията на общината. По този начин общината ще съхранява народното творчество не само чрез изяви на емблематичния ансамбъл на голямата сцена, а българската култура ще достигне до всяко село и всяко дете, което желае да се докосне до нашите традиции.

Можете да подкрепите кандидатите за съветници  и кандидатът за кмет на партия "Има Такъв Народ" с бюлетина номер 21.

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

0 коментара