Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

» отново огнен ад на Aћ "—трума" край ѕетрич! ћерцедес пламна, шофьор и спътник скачат в движение (—Ќ»ћ ј)


18 март 2017 00:04   24063 прочита«а втори път тази седмица лек автомобил се запали по време на движение в ѕетричко, инцидентът стана около 20.15 часа тази вечер в района на бензиностанци€ "Ћукойл" на јћ "—трума".


Ћеки€т автомобил с плевенска регистраци€ е пътувал в от √ ѕѕ  улата към —офи€, района на бензиностанци€та край ѕетрич, шофьорът и спътника му забел€зали, че леки€т автомобил пуши. ¬еднага отбили от път€ и скочили от колата, секунди по-късно колата пламнала. «а броени минути "ћерцедесът" изгор€л.  ато по чудо н€ма пострадали.

≈кипи на пожарна безопасност и полици€та б€ха на м€сто, за да направ€т оглед на м€стото на инцидента. ѕреди броени дни ви съобщихме за идентичен случай района на ѕерич, в който отново кола пламна в движение. —поред полици€та и в двата случа€ се касае за техническа неизправност, или късо съединение.

јни √еоргиева

ќще за: пожар  мерцедес  ам струма  петрич ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.