Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

 ошмар на столична бензиностанци€: Ќагъл перничанин за малко да убие десетки хора с глупостта си! (¬»ƒ≈ќ)


4 октомври 2017 11:34   6245 прочита”никална случка се разигра на столична бензиностанци€. ¬идеото, което бе споделено във ‘ейсбук, не уточн€ва къде точно се е разиграла дебилната истори€, но това определено остава на заден план, пише ЅЋ»÷. ѕо-важна е наглостта на младо момче, което рискува не само сво€ живот, но и този на всички други, които са на бензиностанци€та.

ќт кадрите се вижда как момче с шапка слиза от пернишки опел, пушейки цигара. „акайки шофьора да плати той стои с фаса си до колата, но и в непосредствена близост до бензиновата колонка. Ќа всички е €сно, че подобно поведение е строго забранено в обекти като този, но €вно келешът е решил, че той може да си го позволи. “ова обаче видимо вбес€ва мъж, който най-веро€тно е служител в обекта, и решава да му даде урок по уникален начин. ћъжът, облечен с червена тениска, се приближава съвсем спокойно до пушещи€ младеж и го напръсква с пожарогасител.

¬сички свидетели на случилото се остават безмълвни, но във ‘ейсбук, където видеото е споделено със заглавието "Ќа бензиностанци€ не се пуши!", завр€ от негативни коментари. "ћалък боклук. √ол€м гъзар, страшен мъж. “р€бваше да се взриви и после в затворен ковчег да го погребват или в найлоново пликче, зависи колко намер€т от него. Ћешпер", пише възмутен мъж. "≈вала на човека.  ъде е та€ бензиностанци€ да отида да му стисна ръката. “ака му се пада на келешчето", сподел€ пък жена. ј как точно се е разиграла случката може да видите във видеото:

ќще за: случка  бензиностанци€  цигара ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.