Възпитаник на ПМГ "Акад. С. Корольов" в Благоевград, преуспял в Америка, сред силните участници във Фермата 

12.09.2021 11:07   51177 прочитаВъзпитаник на ПМГ " Акад. Сергей Корольов" в Благоевград е сред силните участници в новия сезон на култовото предаване "Фермата".

Любомир Иванов от Кресна се върна, за да се включи в предизвикателството, след почти 18-годишен гурбет в Америка, където живее и работи. Напуснал България, Благоевград и родната Кресна веднага след завършване на гимназията, приет в колеж в Америка.

След 2 годишно обучение прекъсва и започва да работи, за да се издържа. Днес Любомир има 40 камиона, над 100 служители, мощна транспортна фирма. Живее в луксозна къща и е баща на 2 деца.

Снощи в първото състезание той отвя конкуренцията си, показвайки сила на духа и физическа издръжливост. Във "Фермата" иска да покаже силата си. "За мен това не е само състезание, а приключение.

Искам да го изживея и след това да сбъдна голямата ми последна мечта - да имам голямо и хубаво семейство, каза при представянето си Любомир, който трудно изживява разпада на брака си и факта, че съпругата му го е напуснала, но е оставила сина им при него, а от скоро при баща си е и дъщеря им.

Пожелаваме успех на Любомир и сбъдване на мечтите му. 

Вяра Колева