Внимание, озверели кучета! Гладни песове нахапаха 3-ма преди минути в центъра на Благоевград, общината спи 

19.01.2021 11:07   22260 прочита Две жени и възрастен мъж бяха нападнати и нахапани от бездомни кучета пред Кебап 13 в центъра на Благоевград, това съобщи благоевградчанката Е. Вълова. Кучетата, разхождащи се безпризорни в централна градска част стават все по агресивни и зли, а общината нехае. Преди дни кучета мъж от Благоевград се би  с освирепяло куче, което разкъса якето му, което всъщност и спаси мъжа от по-сериозни травми.

На фона на всичко това от общинска администрция не правият нищо, за да задължат собствениците на приюта да приберат гладните кучета, които стават все по опасни и агресивни. В момента в центъра на Благоевград е страшно, песовете се придвижват на глутници, а фактът, че не работят заведенията, покрай които кучетата се хранеха, още повече задълбочава проблема.

Песовете огладняха и озверяха. Алармираме към общинска администрация и отговорните лица : Вземете незабавни мерки, защото сте виновни за всеки стрес и ужас, който благоевградчани преживяват, ами ако стане нещо по-лошо, ако нападнат и разкъсат дете, кой ще е виновен? Следим реакцията на общинарите и ще Ви информираме своевременно..   

Петя Петрова