/Видео/ Внимание! Опасен перверзник броди из Благоевград! Размахва члена си и плаши с цинични думи студентки и ученички в района на Професионалната гимназия, АУБ, алеята към Бачиново и още... 

10.02.2020 15:27   34143 прочитаПерверзник плаши момичета, показвайки члена си в района на Американските общежития, пред правния факултет на ЮЗУ "Н. Рилски", професионалната гимназия, алеята към Бачиново в Благоевград. 

Ексхибиционистът събува панталоните си и размахва атрибута си ,мастурбирайки пред момичетата, които минават покрай него. Страшното е, че мръсникът се появява в тъмното, а не се свени да го прави и посред бял ден, гарнирайки перверзния си акт с цинизми, подвиквания и заплахи. Актовете си, мъжът снима сам и ги качва в специален собствен канал, казаха запознати пред Struma.com. 

Очи в очи с ексхибициониста се изправила студентката в специалност "Публична администрация" в Благоевград Калина С., тя разказа пред Struma.com: Беше 19.30 часа, минавах покрай Професионалната гимназия, за да се прибера в квартирата си. Изведнъж от тъмното зад оградата на училището чух подвиквания: "Красавице, пипни ме", обърнах се и го видях, мъж на средна възраст с тъмно яке, извадил половия си член и го напъхал навън през дупките на оградата, изпаднах в паника, беше на няколко сантиметра от мен, хукнах да бягам, прибрах се със сърцебиене. Този човек, може буквално да ти изкара акъла, от там минават и малки момиченца, който дори не биха могли да се съпротивляват, ако този ги хване. Преживях истински ужас", разказва Калина. 

Само преди дни жена се оплака в редакцията ни, че мъж с червено яке, се блъска в преминаващи момичета и млади жени и прави опит да ги заговаря, говорейки цинизми. 

Жената твърдеше, че мъжът я срещнал в градинката при хотел "Ален мак", друга пък твърдеше, че е виждала същия този мъж на спирката при аптека Санита, късно вечерта, отново да размахва члена си. Засичан е и в района на Трето основно училище в Благоевград. Struma.com ще предостави клиповете на полицията и ще посочим името на канала, в който ексхибициониста качва перверзиите си. Очаквайте подробности. 

П. Иванов