[Видео] В Struma.com! Сладолед, шамар и кръв в Разлог! Масов бой в заведение, над 20 роми нахълтаха в бар до общината и стана страшно.. 

14.05.2021 09:47   43358 прочитаМасов бой изправи на нокти посетители в заведение до административната сграда на община Разлог снощи,научи Първо Struma.com. Над 20 роми нахълтаха в бар ДНА и започнаха да обръщат маси, налитайки на клиенти и персонал. Поводът за агресията им е шамар, ударен на дете от ромската махала.

Около 22 часа малко момче обикаляло фризера със сладолед, мислейки, че ще краде сладолед посетител станал и го изгонил. Момчето започнало да псува и клиентът му ударил шамар,разказаха пред Struma.com свидетели. Минути след това цяла тумба роми, водени от бащата и чичото на детето нахълтали в бара и се заформил масов бой.

Наскачали клиенти, жени и мъже, които не успявали да се справят с развилнелите се роми от известен в Разлог клан Симеонови. Полицаи пристигнали на мястото и въдворили ред. Един от участниците е арестуван незабавно, а останалите се издирват. Според запознати на мястото е бил като клиент на заведението и новият депутат от Разлог Ив. Димитров. Пострадал е и син на местна адвокатка. 
П. Попов