/Видео/ Скандално на вниманието на РУО Благоевград! Ето как възпитава учителка по български език в училището в Г.Драглище бие, скубе и крещи срещу ученичка с грозни думи ... 

15.11.2020 17:11   35959 прочитаСензационен клип се завъртя преди около час в социалната мрежа. На клипа се вижда как учителка налага и дърпа за опашката ученичка, крещейки в лицето и неразбираеми думи. Сякаш съпротивата на ученичката отприщваше още повече агресията на учителката. Училището е "Неофит Рилски" в разложкото село Горно Драглище, а учителката е преподавателката по български език Райка Калоянова..

Боят продължи на няколко етапа, а действията на Калоянова бяха наблюдавани от друга учителка, която също се включи в кавгата, наричайки едно от момичета "лай--- арко ".

Какво са направили ученичките та са отприщили подобна агресия не става ясно, отчетливо се чува само как Калоянова предупреждава, че трябва да дойдат родителите, които знаят какво да правят.

По-късно се изяснява, че е повредена някаква врата на училището. Случаят е потресаващ, а това, което показва клипът е омерзяващо цялата преподавателска гилдия, ако такива са учителите, значи това оправдава и неприличното и агресивно поведение на някои ученици.  

 Още утре ще попитаме в инспектората по образованието дали са информирани за подобен инцидент и какво заслужава учителката за подобно поведение.   Очaквайте продължение!  

П. Попов 

Вижте видеото тук.