/Видео/ Скандал! Две жени почти се хванаха за косите след ПТП в благоевградския кв. "Освобождение" 

16.09.2020 15:33   32127 прочитаЛеко ПТП стана преди минути в благоевградския квартал "Освобождение", а на инцидента пряк свидетел стана репортер на struma.com. Въпреки, че шофьорът на автомобила, който се изкачваше по ул."Шар планина", наби рязко спирачки, двете коли се удариха челно.

Щетите по автомобилите са нищожни, а шофьорите се разминаха само с уплаха и прехвърляне на вината. Разправията прерасна в скандал, който след няколко разменени обиди между участниците, бързо утихна и колите продължиха по пътя си, без да сигнализират в полицията за настъпилото ПТП.

Припомняме, че вчера в района стана още една катастрофа, при която джип и БМВ се сблъскаха челно. При инцидента нямаше пострадали хора, но щетите по колите бяха видимо по-серизони.
Опасни са улиците в кв. "Освобождение", където паркиралите и от двете страни на пътното платно автомобили сериозно затрудняват движението, а нерядко шофьори се движат като че са на магистралата. Несъобразената скорост и секунда невнимание и днес станаха причина за поредното ПТП.

Г. Георгиев