В Struma. com! В Банско гъмжи от полиция! Мащабна операция "Мулен Руж"! По пътя на проститутките и техните сводници, 5 бара затворени, таксиметрови шофьори на прицел 

22.01.2022 00:19   46557 прочитаВ Банско гъмжи от полиция тази вечер. Ченгета провеждат мащабна операция "Мулен руж". Операцията е насочена срещу проституцията  в някои от нощните барове в курортния град, научи struma.com от свои източници. Момичета, които уж работят в баровете са жрици на платена любов, работещи на повикване и обслужват клиенти на заведенията и хотелите.

За целта се използват таксиметрови автомобили, чийто шофьори също са обект на проверката. Шофьорите се използват като прикритие на истинските сводници . В проверката освен полиция участват и служители на НАП и противопожарната служба.

Според наши източници, ченгетата са влезли в 5 от нощните клубове, изгонили са клиентите и са започнали пълен тараш. Много бързо новината за масовото присъствие на полицаи по клубовете се разнесе из курортния град и предизвика истинска паника сред нощните заведения и ресторанти, част от тях незабавно затвориха, за да не попаднат под прицела на проверяващите, съобщиха за Struma.com запознати.

Има арести. Наричаме операцията "Мулен руж" по подобие на няколко такива акции, провеждани в Банско, които завършваха с масови арести на нощни труженички и техните сводници в еротик баровете. Ще съобщим подробности утре. Очаквайте в Struma. com 
П. Колева