В Struma. com! Потресаващо! Педофилски скандал в Петрич! Арестуваха домакин в читалище за еротични чатове и мръсни предложения към деца 

22.10.2021 21:53   32764 прочитаПедофилски скандал с участието на културен, читалищен деец гръмна в Петрич. Полицията задържа миналата вечер Димитър П., домакин в читалището в южния град за еротични чатове с деца, на които предлагал тайни срещи,научи Първо  Struma.com.

През работно време от компютрите в читалището Димитър влизал в социалната мрежа ТиК Ток и Фейсбук и говорил цинизми на непълнолетни деца, предлагайки им сексуални удоволствия. При обиска в стаята му в културната институция са намерени аксесоари за плътски удоволствия, вибратори, еротични снимки, а в компютрите му чатове с непълнолетни момичета.

Компютрите са иззети. Димитър е и активен поддръжник и активист на политическа партия в града. Според коментарите в полицията има оплаквания от родители на малолетни и непълнолетни момичета, които разказвали за залитанията на читалищния деец, намеците му по време на занимания на децата в читалището.

Домакинът  е арестуван и е оставен с прокурорско постановление за 72 часа в ареста. Скандалът се разраства в Петрич, хората са настръхнали, според източници на Struma. com след ареста на Димитър, деца продължавали да се оплакват от домакина. Това е вторият случай на педофилия, разкрита в Пиринско в последния месец.

Припомняме, че преди дни гръмна скандал с известен разложанин, който бе заловен от учениците ловци на педофили в София, че кани на среща 13 годишно момиче, увещавайки я, че ще и отнеме девствеността и говорейки и сладострастни мръсотии в чата. Очаквайте подробности в Struma. com.

П. Петрова