В Struma. com! Горещи страсти в Сандански! Запалиха БМВ на на 29-годишна, арестуваха подпалвача! Оказа се бивш кравар на Ембака и... 

28.04.2021 07:29   33604 прочитаЛек автомобил БМВ пламна тази нощ в Сандански, колата е собственост на 29 годишна жена и е била паркирана пред дома и. За броени часове тежкото престъпление бе разкрито и извършитеят задържан, научи Първо Struma. com. Оказа се, че подпалвачът е бивше гадже на собственичката на атомобила и е драснал клечката от ревност.

В ареста е криминалнопроявеният М. Неделчев от санданското село Лешница, който преди време е работил като кравар при криминалнопроявения Емил Първанов -Ембака. Неделчев имал връзка с младата жена, която тя прекратила. Оттогава той не можел да си намери място и снощи драснал клечката на колата. Много бързо криминалистите стигнаха до него и палежът бе разкрит. Както многократно сме писали разкриването на подобни престъпления е изключително трудно поради липсата на годни следи.

Неделчев обаче е установен категорично, а Сандански продължава да държи първенството по броя на палежите през годините. Тук това е най-често използвания начин за отмъщение. Палиха се коли дори на полицаи, но извършители не бяха намерени. Затова ареста на Неделчев и доказването на неговото престъпление е голям успех за местната полиция. 
Петя Иванова