В Struma. com! Гнусна пиянска оргия и страшна гавра в Петричко! Скандален клип с танцуваща чисто гола кандидат кметица от БСП пуснат в мрежата! 

24.11.2021 23:28   60354 прочита

снимка илюстративна


Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел са задържани днес за разпространение на клип с порнографско съдържание в социалната мрежа. Клипът е скандален и съдържа гнусни кадри с кандидат-кметица от БСП, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, научи Struma. com.

За кратко клипът се въртял по групите в района, но била сезирана полицията и авторите   са задържани. Видеото е свалено от мрежата, тъй като има кадри, които са отвратителни, казват хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото и тяло.

Главната героиня в него е известна на съселяните си, цял Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко престъпление, независимо, че нравът и е добре познат на всички. Тя бе кандидат за кмет на селото от БСП на миналите избори и излезе в битка срещу вечния си враг кмета на селото Александър  Треновски, с когото воюва от години. Имаме сериозна причина да не съобщаваме името на голата жена ,но утре ще разобличим авторите на гнусното видео! Очаквайте подробности! 
Петя Колева