В Struma. com! Ето ги новите лица! Професор в АУБ- водачът на листата на ПП "Продължаваме промяната" в Пиринско 

11.10.2021 21:43   29915 прочита

сн.dw,com


Професорът  в Американския университет, Андрей Гюров, е водачът на кандидат-депутатската листа  на новоучредената партия "Продължаваме промяната " на бившите министри от служебния кабинет Кирил Петков и Асен Василев.  Той вероятно ще е и областният лидер  на партията в Пиринско ., научи STRUMA. COM.

Прави впечатление, че листата им е композирана от млади и успели хора, чийто имена не са политически обременени. Втори в листата е бившият съдружник на благоевградския  бизнесмен  Иван Чапов, Владимир Табутов, чието име бе спрягано преди време и като кандидат за кмет, оглеждан от ГЕРБ. Табутов е възпитаник на Американския университет. Трета е юристът Екатерина Димитрушева. Под номер 4 е архитект Виктор Банарев.

Синът на покойния актьор Николай Кимчев -Станислав е  с номер 5. В листата са още планинсият водач от Банско Ваня Кромбоа, земеделският производител Росица Телкеджийска , Иван Васков Христов, Стоян Петров Мавродиев и Лъчезар Иванов. 

Интересно беше кои ще с хората в областта, които ще представят новата партия, на която се възлагат сериозни надежди. Спрягаха се разни имена като евентуални лидери в региона, но имената на Андрей Гюров и Табутов, които са първи и втори в листата не бяха сред тях.

Преди няколко часа на официалната си фейсбук страница от партията написаха  " Остава само един ден до обявяването на листите ни за кандидат-депутати 

Какво знаем досега за тях?

Да, имаме известни личности в листите ни. 
Да, имаме успели българи в листите ни. 
Да, имаме хора, на които им пука, в листите ни. 
Не, нямаме партийни номади в листите ни. 
Не, нямаме корумпирани лица в листите ни. 
Не, нямаме зависими хора в листите ни. 
Според анализатори новата партия ще обере недоволните от всички партии, както и ще бръкне дълбоко в резервите на Демократична България. Предричат и сериозен  изборен успех. 

Петя Колева