В Struma.com! Драма в Банско! 26-годишна изпи отровен препарат за плочки и избяга от дома си по пижама! Върнаха я с полиция, но.... 

29.11.2021 15:09   27629 прочитаМладо момиче от Банско вдигна на крак полицията и близките си днес малко преди 10 сутринта. 26-годишната изпила голямо количестнво препарат за миене на плочки и избягала от дома си по пижама,разбра Struma.com. Незабвно близките и, силно разтревожени, сигнализирали в полицията. Цялата полиция била вдигната на крак в търсенето на момичето и около 12 часа тя е намерена в неадекватно състояние и предадена на близките и.

Прибирайки се у дома, девойката започнала да буйства и признала, че е пила от отровния препарат. Извикан е екип на спешен център, който я превозил до болница.

Състоянието и е стабилно, казаха за Struma.com от болницата в Разлог. Потресаващо е това, което напоследък се случва с младите хора. В Благоевград преди дни момиче на 21 изпи препарат за дезинфекция и за съжаление издъхна.

Причината бе депресия, отключена в пандемията, зараги ограничената и свобода и страха от зараза, така казаха лекари след случилото се. Според психиатри, ковидът също предизвиква депресивни състояния, много от прекаралите инфекцията търсят лекарска помощ, заради отключени подобни състояния. 

П. Петрова