В Struma. com! Чичото на Крум Ейпъла арестуван в мегаакцията в Сандански, в тайник в дома му открити 150 000 Евро! РЗБОП доведоха и Крум в ареста в Благоевград /Снимки/ 

23.06.2020 16:21   48976 прочитаЧичото на известния кримигерой от Сандански Крум Ейпъла е арестуван при днешната акция на полиция, жандармерия и РЗБОП,за която специално пристигнаха главният прокурор Ив. Гешев, гл.секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на ОД на МВР ст. комисар Д. Дойчинов .

В дома на 59 -годишния  Румен Н. антимафиотите открили тайник, в който били намерени и пачките със  150 000 евро, сума, чийто произход се уточнява в момента, научи Struma. com . След находката в дома на чичото, антимафиотите отвели за разпит в Благоевград и племенника му Крум Николов - Ейпъла., сочен като един от най-големите  производители и пласьори на марихуана в региона, а може би и в цяла България.

Struma. com припомня, че преди няколко месеца той бе   арестуван заедно с най-доверените си хора при секретна акция на „Гранична полиция” село Бождово.   Тогава  граничните полицаи са открили внушителните 120 килограма марихуана, пакетирана и подготвена за продажба, на стойност от над 1 милион лева и то при продажба на едро.  

Заедно с бос №1 на канабиса в областта бяха  закопчани още петима човека, сред които е и дясната му ръка Илко Бориков – Фараона, както и Жабата, Големеца и Чипонката.  

При днешната акция в Сандански бяха арестувани 10 -тина от активния криминален контингент. Със заповед за арест антимафиотите задържаха и друг известен санданчанин Георги К.. Очаквайте подробности в Struma. com  

П. Иванов