В Struma.com! Белезници в м. Попина Лъка над Сандански! Арестуваха бившата жена на пернишкия кримибос Ст. Кръстев - Драгановеца - Ирена 

20.05.2020 20:19   29159 прочита 
Днес следобед почерня от полиция в местността Попина лъка над Сандански. Мощната група полицаи щурмували  вила в местността, стопанисвана от бившата съпруга на пернишкия кримибос Стоян Кръстев-Драгановеца, научи Първо Struma. com.  Във вилата били открити множество машини-миньори за "копаене " на виртуална валута -  биткойни.

Задържана е Ирена Кръстева, за която бил получен сигнал , че краде ток за машините си. Сумата е огромна, съобщиха наши източници.   Кръстева е закарана в полицейското управление  в Сандански, където е постановено 24 часово полицейско задържане.

В момента бившият и съпруг Ст. Кръстев-Драгановеца излежава 8 годишна присъда за трафик на хероин. Той бе задържан от ГДБОП и криминална полиция с 35 килограма хероин в района на магазин Метро, край Благоевград. Работата по изясняване на случая продължава.

П. Попов   

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк