Удар на криминалистите в Петрич! Арест на знакови фигури в ъндърграунда! В къща в с. Чучулигово откриха издирвания Асико, задържаха крупен наркодилър, съпругата му и още .. 

14.02.2020 09:29   25067 прочитаКрупен наркодилър, известен в цялата страна, лежал в затвора за трафик на наркотици, бе задържан вчера при акция на криминалистите на полицейското управление в Петрич. Заедно с него в полицейската клетка са още 4 -има, сред които и съпругата му, научи Първо struma.com.

Рано сутринта вчера полицейски екипи щурмували къща в петричкото село Чучулигово, собственост на В. Мурлев, излязъл преди 4 месеца от затвора ,където излежавал 7 годишна присъда за наркотици. В къщата му полицаите открили и обявения за издирване, заради поредица от кражби, Аспарух Трайков-Асико. В началото на февруари Асико бе пуснат за общодържавно издирване и до вчера, той се криеше от органите на реда.

При обиск в къщата са намерени ел. везна и хероин. Асико и Трайков са задържани незабавно, след което полицаите заградили адреса, на който живее в Петрич,   Богдан Пашов. Крупен дилър на хероин , лежал в затвора, след арест в Хасково. Има адресна регистрация и в София. При обиск в апартамента на Пашов полицаите открили още хероин и везна.

Заедно с Пашов е задържана и съпругата му Силвия. Действията на полицията по случая продължават. И в момента в ж. к Самуил в Петрич има полицаи, които претърсват и други адреси с клиенти на дилъра Пашов. Очаквайте подробности.

П. Костадинов