Ученически "дуел" пред МГ" Сергей Корольов " в Благоевград! Ето кои пребиха двама малолетни ученици след заплахи във Фейсбук  

04.06.2021 09:35   32106 прочитаДвама малолетни ученици отМГ " Сергей Корольов " в Благоевград бяха пребити вчера в района на гимназията, пред закусвалня Бакалов. 13- годишните са станали жертва на малко по-големи от тях ученици, с които се заканвали и заплашвали във Фейсбук, научи Първо Struma. com. Разпрата ескалирала и по-големите извикали по-малките в двора на Седмо училище в Благоевград, но те отказали и определили двора на гимназията за мястото на "дуела".

На излизане от училище вчера " биячите" посрещнали малолетните и се заформил бой, в който учениците разменяли юмручни удари и ритници. При блъскането единият от тях, ученик в МГ, паднал на земята и счупил ръката си. Полицията разпитва свидетели на зрелищната среща, станала около 13 часа.

Извикани са родителите на непълнолетните ученици, участици в боя, ангажирани са психолози и инспектори в ДПС. Пострадалите се оплакват от болки по тялото, а ученикът със счупената ръка има и натъртвания в областта на врата. 

П. Попов