Традицията продължава! Великденско парти събра стотици купонджии в центъра на Благоевград /СНИМКИ/ 

04.05.2021 12:13   29022 прочитаВ първия ден на Великденските празници, традиционното Street парти, което се провежда всяка година в Благоевград, събра стотици купонджии на една от главните улици в центъра на града. Местни диджеи, сред които и популярната благоевградчанка DJ Boryana, се погрижиха за доброто настроение на посетителите с хитова музика и взривяващи миксове. 

Гости от София и региона не пропуснаха да се присъединят към веселбата в "Мemo" и Рок Хаус", които бяха домакини на събитието. Еуфорични гастарбайтери се включиха в купона с пълни сили и луди танци.

По-рано през деня, децата от единственото рок училище "Presto" в Благоевград, където се подготвят млади музиканти, създадоха неповторима атмосфера на партито. Млади певици показаха завиден талант пред екзалтираната им публика.

Разбира се из шумната и весела тълпа се видяха и "обичайните заподозрени", местни бизнесмени и популярни лица от областния център. Преминаването по улицата бе невъзможно, заради танцуващите на стрийт партито. И както традицията повелява ля се алкохол на корем, пяха се песни, и така до сутринта.

П. Георгиева