Строг американски страж в Благоевград ! Охранител изгони майка с дете на 1 година от Частната земя на Американския университет  

17.11.2020 08:57   36075 прочита"Злонамерен и груб, като един "Министър на Отбраната ". Охрана от АУБ си позволи да нагруби, изгони и дори да ни придружи да напуснем "Частната Земя На АУБ ", това написа в групата ни " Благоевград ден и нощ " млада майка от Благоевград, възмутена от поведението на охранител на базата на американския унивеситет и общежития в Благоевград . Ето какво разказва благоевградчанката :   

"Случката стана вчера  малко преди 17:00 часа. 
Със синът ми, който наскоро проходи, се разхождахме в парка към АУБ. Всички родители знаете, че децата си играят, където намерят за добре, та малкият ми син се заигра по рампата на един от изходите  на библиотеката, беше му безкрайно забавно да слиза и да се изкачва и така си поигра около 5 минути. На 5-тата минута   излезе възрастен охранител с думите "Госпожо хайде вземайте си детето и  напускайте частния Имот! Тук няма никакво право да си играе, да не му е детска площадка, земята е частна! От тук излизат студенти нямате никакво право да стоите тук. " 
Аз му отговорих, че не виждам нищо лошо в това, бебе на годинка да си играе на рампата, нито ще им увреди частния имот, нито ще им го опорочи. 

След, което бяхме приканени с детето и съпроводени до входа на библиотеката, ние натрапниците с думите "Хайде госпожо тръгвайте си, да не се налага да използвам сила или да викам полиция да ви гони" 
И така ходеше по нас с бебето, а аз го питах Защо ходи по нас и до нас? 
Детето се разплака искаше да го гушна, уплаши се. 
Аз отказах да напусна парка, и му казах да извика полиция, ако иска, имаше и други граждани на пейките имаше деца, които си играеха на поляната, питах го хайде изгони ни всички, изгони ни виж, колко хора сме, виж колко деца има, изгони ни!!! 
От яд го снимах, как заплашително ми сочи пръст, да ви го покажа, силният Господин, който вероятно няма семейство или пък внуци и има толкова против малките деца да си играят на частната земя. 

Скъпи родители, които редовно посещавате парка към АУБ мислите ли, че заслужаваме да бъдем мачкани по този начин? 
Винаги са били с претенции, да не се стъпва в парка от родители с деца, кафенето беше отворено за всички сега и то е забранено за външни лица. 
Винаги с претенции да не минават хора през частната им земя, защото пречат на студентите им да учат. 
Винаги с претенции да не се строи в близост до общежитията, че това отново щяло да пречи на студентите да учат. 
А когато студентите вдигат купони на поляната пред Центъра на общежитията, не пречат ли на гражданите със силната си музика в стил циганска сватба, да ни чуе целия град  ?? 
Не се търпи цялата тази история, общината кога ще вземе мерки.?????? 
Ако не желаят да се стъпва на земята им да си заградят всеки метър с високи стени, като на затвор и никой няма да им стъпва и пречи. 

 Грубият служител  урони авторитета си на мъж и охрана и замеси и името на работодателя си АУБ!!!!!, написа младата майка.  

 Частна собственост ли?! Ами тогава уважаеми охранителю, вади оръжието и стреляй на месо по едногодишния нашественик .. Как не го е срам това едногодишно дете на се разхожда "самонадеяно " в частния ви имот?!!!! Много частни имоти има в Благоевград, в които системно вашите студенти правят золуми, мъртво пияни или силно възбудени по някаква друга причина.

Три пъти повреждаха арт инсталацията от чадъри ваши студенти преди време, така, че с цялото си уважение към студентите от АУБ смятаме, че не са от "шарената крава ", за да пресирате заради тях благоевградчани. Очакваме реакция от АУБ по случая и отговор:  Има ли инструкция охранителят да гони благоевградките деца и майки, както и всички благоевградчани, разхождащи се в парка?!  .  Пл. Попов