Сандански пак номер 1! Парад на младостта! Красиви абитуриенти дефилираха по централните улици, съпроводени от духов оркестър 

25.06.2020 11:56   23464 прочитаЗа пореден път абитуриентите от Сандански доказаха, че са едни от най -красивите в региона. Младите зрелостници от ПГ “Яне Сандански” дефилираха по централните улици на южния град с тоалети последен писък на модата. Тя бяха съпровождани от популярен духов оркестър през цялото време. Въпреки ситуацията с Коронавируса и дългото отлагане на тазгодишните балове, завършващите най-накрая успяха да покажат роклите и костюмите, които подготвят от миналата година.

Абитуриентите отброиха от 1 до 12 пред очите на десетки санданчани, които станаха част от най-важния ден на в живота им. Някои младежи събраха погледите с цветни сака и ризи, други пък заложиха на елегантни костюми с вратовръзка или папийонка. Дамите бяха подбрали рокли в по-светли нюанси като бежово, пепел от рози и цвят-шампанско, актуални за сезон.

Дефилето на абитуриентите се превърна в общоградски празник, стотици бяха излезли да се насладят на този парад на красотата и младостта. Купонът на абитуриентите бе в известен местен хотелски комплекс ,организирал се, съобразен с изискванията по време на извънредни мерки.

П. Георгиева