Само в Struma. com! Ужасна трагедия разтърси Сандански! 32г. дознателка от Икономическа полиция се хвърли от 10 етажен блок в София и загина на място! 

29.06.2020 17:20   53085 прочита  
Страшна трагедия разтърси ОД на МВР Благоевград и курортния град Сандански . Вчера следобед от висок блок в София се хвърли и загина на място дознателка от Икономическа полиция в ПУ на МВР Сандански Румяна Я., научи Първо Struma. com. Младата жена е загинала на място. Тя е съпруга на бивш криминалист от   полицейското управление, сега граничен полицай. Румяна е в отпуск поради майчинство и от месеци не е на работа.

Според запознати, в събота изчезнала от Сандански, търсили я навсякъде и късно снощи е открита пред 10 етажна сграда в района на х-л Хемус в столицата. Румяна Я. е работила в местната икономическа полиция, била отличен служител, какво се е случило с младата жена, никой не знае.

Напоследък давала признаци на депресия, което предполага, че тя е планирала самоубийството си. Черната вест потресе служителите на регионалната дирекция, които отказват всякакъв коментар по трагедията.

П. Костов  

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк.