Само в Struma. com! Скандално! Арестуваха горски от Петрич, пребил 13-годишно момче от с. Коларово, ето какво отприщи дива агресия у 37г. В. Бързаков 

24.06.2020 09:40   25102 прочитаБезпрецедентно грозен скандал, завършил в побой над малолетни деца, се развихри в петричкото село Самуилово . В центъра на мелето е известният в Петрич горски служител, 37-годишният, В. Бързаков, научи Първо Struma. com. Инцидентът, завършил със счупен нос на 13-годишно момче, станал  в петричкото село Самуилово, преди 2 дни..

Скандалът започнал от безобидно подсвиркване на група момчета от  Коларово към автомобил, в който пътувал горският Бързаков и негови двама приятели. Момчетата от село Коларово   дошли в Самуилово да се разходят и там попаднали на агресивната мъжка група.

Обиден от детското подсврикване, Бързаков настървено се спуснал към момчетата и започнал да удря наред, едно от тях потърсило сметка за действията му и получило сериозен удар в лицето, гарниран с грозни думи и закани. Към разпрата се присъединили и приятелите на горския и така момчетата от Коларово изяли як пердах.

Окървавеният 13- годишен е транспортиран в спешно отделение на болницата в града, където е установено, че носът му е счупен. Горският Бързаков и компанията му са задържани. Образувано е дело за хулиганство, а близките на децата са категорични, че няма да се успокоят, докато не го видят зад решетките за причинена средна телесна повреда на малолетното момче.

За случая е сезирано ръководството на ЮЗДП, откъдето очакваме навременни мерки срещу техния служител. Очаквайте подробности и коментари от ръководството на ДГС Петрич и ЮЗДП по случая.

П. Попов