Само в Struma. com! Крупна международна измама! 47-годишен от санданското село Хърсово очаквал пратка от 1 500 000 щатски долара от Сирия и "изгърмял " жестоко 

10.06.2021 08:32   31896 прочитаМъж от село Хърсово, община Сандански, плати близо 24 хиляди лева, за да освободи чакана пратка с колосалната сума от 1 500 000 щатски долара, пристигнали на негово име на митница в Турция. Аферата тръгнала от връзка, която криминалнопроявеният Димитър от Хърсово установил в приложение Hanggouts в интернет.,научи ексклузивно и само  Struma.com

В продължение на два месеца той се сближил с жена, с която завъртели някаква афера, от която   спечелил голямата сума .. Парите, обаче били на митница в Турция и  Димитър  трябвало да плати известна сума, за да освободи пратката.

На 4 транша през различни банки и различни банкови сметки на 4 различни имена, 47 годишният мъж превеждал парите на указани му от приятелката му в приложението банкови сметки и адреси с турски и  арабски имена на получателите  . Така от март до края на май, мъжът от Хърсово пускал различни суми , които достигнали близо 24 хиляди лева, но пратката така и не се освобождавала.

На финала се осъзнал и депозирал жалба в полицията. Разследването започна. Коя е дамата, с която е контактувал Димитър, къде са потъвали парите му и кой е мозъчният тръст на измамнаха схема, очаквайте подробности. 
Петя Иванова