Първо в Struma.com! Изненадващо! Зам. началникът на ПУ на МВР Сандански Вл. Паскалев с рапорт за напускане  

25.11.2021 10:34   42515 прочита 

Заместник- началникът на полицията в Сандански Вл. Паскалев напуска системата на МВР, той е депозирал рапорта си вчера, това се коментира усилено из полицейските среди в курортния град, разбра Struma.com. Паскалев е начело на криминална полиция от години, но в последната една година е обект на проверка от страна на Вътрешна сигурност в ОД на МВР Благоевград, започнала след като Паскалев бе заловен да нарушава карантината, наложена му по време на боледуване от Ковид.

Според запознати, до оставката се стигнало и след като във вътрешна пристигнали и други сигнали срещу полицейския шеф. Дали е вярно не твърдим, но за е факт, че по времето, в което той управляваше Криминална полиция, градът бе център на палежите.

Над 70 умишлени опожарявания на автомобили, апартаменти, магазини останаха неразкрити r всичко това донесе лоша слава на Сандански. Множество неразкрити кражби през годините, също слагат петно върху работата на криминалния сектор, оглавяван от Паскалев. Явно сложната криминална обстановка е повлияла на Паскалев за вземане на крайното решение за напускане. Очаквайте подробности. 
Петя Петрова