Продължава смяната на кадри в община Благоевград! Очакванo! Л. Ангелова се върна като директор на Камерна опера, Цв. Гаврилова от центъра за работа с деца, заменена от учителката С. Иванова 

08.02.2020 10:33   20059 прочитаПродължават кадровите въртележки, провеждани вече 4-ри месеца от новата общинска управа. Очаквано след бързата смяна на досегашния директор на операта Бойко Цветанов на бял кон в Камерна опера се връща ,освободената от екипа Камбитов, Лина Ангелова Припомняме, че след като бе съкратена през 2018 година като оркестрант на ударни инструменти, Ангелова заведе дело, от което скоро се очаква окончателно решение, тъй като е на последна инстанция.. Ангелова не се отказа да се бори за работата си, заведе дело за уволнението си и се чака решение на съда по казуса.

Силвия Иванова пък застава начело на ЦЛТРДБ, тя е начална учителка в ІV ОУ „Д. Дебелянов“. Тя ще заеме поста на Цветанка Гаврилова, която бе отстранена от длъжност заради проведен конкурс през 2016 година., за който казваха, че е опорочен, тъй като Гаврилова нямала 5- годишен учителски стаж. Твърдение, което Гаврилова многократно отричаше. В понеделник и двете директорки започват работа. Според мълвата се очаква като директор на Градската художествена галерия да бъде назначен бившият художник на операта Манол Стоянов.

Ревностният защитник на кмета Томов в кандидат кметската му кампания ,бившият полицай Георги Марков, пък започва работа като шеф на видеонаблюдението в общината. В отдела му ще работи и кандидат -съветничка от БСП.

В. Иванова