Предизвестено! "Будните граждани" познаха 100 % резултатите от конкурси в общината! Ето новите директори на детски градини в Благоевград  

31.07.2020 17:17   16114 прочитаИзлязоха резултатите от проведените в община Благоевград конкурси  за директор на 7 детски градини. След "оспорвана " надпревара, точкуване, сериозни изпити и събеседване,  директорите са ясни:

На детска градина "Вечерница" мястото заема временно изпълняващият до момента директор Катя Низамова, чийто резултат е 119, 70 точки, от надпреварата за тази детска градина отпадна Славка Джаркова, но тя е победител в конкурса за директор на детска градина "Св. Богородица".   Със 126, 20 точки за детска градина „Усмивка“ е класирана Евелина 
Доскова, а  за „Детски свят“ Стойка Гошева. Детска градина № 3 "Детелини" ще се управлява от Илияна Христова   Галина Арабаджиева оглави  детска градина №10 „Мак“, а Емилия Георгиева застава начело на  детска градина  № 11 „Здравец“. Резултатите бяха официално обявени и те повтарят категорично прогнозата на така наречените "Будни граждани ", разпространили дни преди края на конкурсите кой ще ги спечели, за което ви съобщихме.

Във фейсбук, приближени до властта, или сателити на властимащите, се обявиха като "Будни граждани" и информираха медии и общественост, че конкурсите вероятно ще бъдат опорочени, обявявайки списък с имената, които ще спечелят. За наша изненада, явно имат добра информация, или завидни оракулски умения, но те предизвестиха края на конкурсите и познаха с абсолютна точност кои ще са новите директори.

Ето списъкът  на  "Будните граждани " :Евелина Доскова за детска градина Усмивка, Стойка Гошева за детска градина "Детски свят", Славка Джаркова за "Света Богородица, Катя  Низамова за "Вечерница", Галина Арабаджиева за детска градина "Мак", Емилия Георгиева за "Здравец ".

Всички те са временно изпълняващи длъжността и трябвало да спечелят конкурсите, написаха преди дни в социалната мрежа  "Будните", които твърдяха, че имат запис, на които се чувало как училищния директор Д. Арабаджиев редил "пасианса " с директорките и разпореждал на зам. кмета Павлова кой къде да бъде назначен и затова поискаха намеса на прокуратурата в начина на провеждане на конкурсите.

Запис така и не се появи, но пък информацията им се оказа вярна. Оставяме коментарите на Вас, а прокуратурата вече се занимава с конкурсите за директори на дирекции в общинска администрация, дали  и конкурсите за детските градини ще бъдат обект на проверка, предстои да разберем.

П. Костов