Предизборно! Важни рокади в ОД на МВР Благоевград! Директорът ст. комисар Д. Дойчинов размества пластовете.. 

02.03.2021 18:35   31427 прочита 

 Дни преди старта на предизборната кампания директорът на ОД на МВР Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов направи важни промени в ръководената от него полицейска дирекция,разбра Struma.com . ПУ на МВР в Разлог е с нов началник. Там е командирован досегашният шеф на Криминална полиция в ОД на МВР Васил Джизов.

Той заема мястото на досегашният началник Христо Арнаудов, преместен като оперативен работник в криминална полиция на разложкото полицейско управление. Мястото на Джизов в Криминална полиция заема дългогодишният криминалист Евгени Куртишев, бивш шеф на сектора, досегашен началник на група "Тежки престъпения" в Криминална полиция.

С нов началник ще е и Първо управление на МВР в Благоевград, което бе обезглавено след като началникът му Петър Зашев напусна системата. Неговото място ще заеме, според източници на Struma. com началникът на Второ полицейско управление Красимир Уроджолов.

Това е първата вълна от премествания и рокади в полицейската дирекция. До дни се очаква назначение и на мястото на Уроджолов във Второ управление. 
Предприетите рокади са с цел подобряване на работата и затягане на редиците в полицейската дирекция. Новите началници са с доказани професионални възможности. Очаквайте следващите смени, скоро. 
Петър Петров