Предисторията на ужасна трагедия! Социалните в Сандански, запознати с тежките проблеми в семейството на Кристина, заклала 2-те си деца, само преди дни родителите им подписали доклад ... 

20.11.2020 09:03   75436 прочита 

Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми у семейството на горския Георги Трайков и жената, с която той живее на семейни начала и която снощи закла двете им деца. Преди два дни Георги и Кристина подписали доклад от проучване на социалните за средата в семейството ,във връзка с искане пред съда ,кой да се грижи за децата .

Родителите им се обвинявали взаимно в насилие ,научи Struma com.Бащата ,който е обвиняван в непрекъснат тормоз и насилие заплашил Кристина  ,че ще и вземе децата . Явно това отключло тежкото и състояние 

Преди около месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си , но в последствие размислила и се върнала при Георги, въпреки несъгласието на майка и бaща и, съвместното им съжителство да продължи. За скандалите знаят и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112. Бащата се прибрал и като не успял да влезе, разбил вратата и се натъкнал на ужасяващата гледка. Хукнал към полицията и посрещнал тръгналите вече към адреса полицаи. Страшна трагедия, коментират хората днес.

А близките на Кристина признават : В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата и, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване... Кристина ще бъде прегледана от експерти психиатри за установяване на състоянието и. Мотивът за кървавото престъпление?!

Неясен, защото какъв мотив може да има човек, който не е на себе си, вследствие на тежко психично разстройство. Днес къщата на семейството е оживена. Влизат хора облечени в черно, за да напомнят за ужаса от снощи... Темата е най-коментирана в Сандански. 
Кристина преряза гърлата на двете си деца на 3 и 5 години и си призна " Те искаха да ми ги вземат, ето нека ги вземат сега "", каза жената пред полицията. Образувано е досъдебно производство за двойното убийство, потресло страната .

П. Петрова