Преди минути: Освободиха актьора Явор Бахаров от ареста в Банско, сдоби се с ново обвинение за шофиране с алкохол и наркотици /Снимки/ 

09.02.2020 12:04   22229 прочитаПреди броени минути, арестуваният за шофиране след употреба на алкохол и наркотици Явор Бахаров напусна полицията в Банско, той излезе от стаята за задържане, придружаван от адвокатите си.

Актьорът е дал доброволно кръв за изследване, чийто резултати ще покажат точното количество на алкохол и наркотици в кръвта му. Предстои повдигане на обвинение по случая. Наложена му е и парична гаранция от 5 000 лева. "Съжалявам, че притесних близките и семейството си ", бяха първите думи на Бахаров, на излизане от полицията.

Припомняме, че вчера Явор Бахаров бе заловен от полицейски патрул в близост до хотел в Банско, екипиран и приготвен да кара ски. Спрян от полицейска патрул по пътя към ски зоната в Банско, на метри от известен хотел.

Проверката установила, че шофьорът на Мицубиши е неадекватен, миришел на алкохол, което наложило спешен тест. Тестът потвърдил употребата на алкохол и наркотици.

За случая struma. com съобщи преди всички вчера. Това не е първият път, в който младият актьор попада в полицията със същото обвинение. Явор Бахаров е брат на Захари Бахаров, популярен актьор и телевизионен водещ.

П.Иванов

Колата на Бахаров, паркирана със свалени рег. табели в двора на полицията в Банско