Поредна жертва на опасния вирус! "Ковид" уби благоевградчанина Райо Димитров-Чората 

20.11.2021 05:13   72849 прочита"Ковид" уби известния благоевградчанин Райо Димитров-Чората. Той издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград  снощи,  малко след 20 часа. Чората и съпругата му Адриана били настанени в болницата преди няколко дни, след като били диагностицирани с "Ковид". Адриана се лекува в гинекология, част от която е  приспособена за лечение на ковид пациенти, а състоянието на съпруга и предполагало интензивно лечение, научи Struma.com. 

За съжаление коронавирусът се оказа безпощаден и Чората не успя да се справи с него. Семейството е собственик на хотел "Ади" в областния град,Чората отглежда и животни в село край Благоевград. Няма човек, които да не познава Райо Димитров -Чората, бивш музикант и бизнесмен той бе емблематично име в областта. Първородният син на Райо Чората, Ангел издъхна по време на полицейска операция "Респект".

Смъртта му буквално съсипа семейството, което с години води страшна война в търсене на истината. Димитров е поредната жертва на опасния коронавирус, тази вълна се оказа много смъртоносна. Отидоха си хора на всякакви възрасти. И в момента реанимация на МБАЛ е пълна с пациенти в тежко състояние, а болничните отделения, почти всички работят като Ковид. Ситуацията продължава да е изключително тежка ,така че пазете се и спазвайте мерките.  

Петя Петрова