Певецът Ст. Джельов: Напускам ГЕРБ, бях сред десетките уволнени в общината и партията, за която давах душа, сърце и песен, не ме защити  

16.09.2020 15:18   17262 прочитаНапускам ПП ГЕРБ, това заяви пред Struma. com "певецът на народа" Стоян Джельов. "Бях изхвърлен от община Благоевград без повод, вероято заради политическата ми принадлежност и никой от моите съпартийци не ме защити . Не само мен, ГЕРБ не застана зад тенденциозните и масови уволнения на служители, които направи новата общинска управа, в лицето на кмета Румен Томов.

Защитавах ревностно идеята ГЕРБ, давах душа и сърце, и песен за партията, харесвах и обожавах лидера Бойко Борисов, затова за мен партията бе нещо свято. Но съм разочарован, не е нормално да се провежда такъв зверски реваншизъм и ние да мълчим. ГЕРБ да мълчи. Започнах работа в общината и съм много благодарен на кмета Ат. Камбитов, който ми помогна в труден момент, за съжаление благоевградчани направиха своя избор и предпочетоха това, което виждаме сега в града, пред работата, която свърши екипа Камбитов.

Градът запада с всеки изминал ден, нищо не се случва, но сами сме си виновни. Не мога да се начудя на тези от кварталите, дето живееха като в гето със стари олющени блокове, а сега се щирят в  санирани жилища, които им придадоха вид на европейци. Как тези хора гласуваха за това управление.??

Ама сме си калпав народ, неблагодарен, и си заслужаваме съдбата и управниците, каза още Джельов. Той съобщи и новината, че преминава в партията на Цв. Цветанов, където е кметът Камбитов и целият му екип. "Аз вярвам на Камбитов и Цветанов, знам, че са работещи хора и объркаха сметките на местните политици, чийто действия ще следя с интерес, заяви Джельов. 

П. Иванов