Паника във Фейсбук! Кой е скрит зад черно расо! Страшна "Монахиня" броди из региона, преследва, крещи и плаши хората!  

13.09.2021 09:00   70004 прочитаИстинска паника е в групите във Фейсбук, всички говорят и пишат за неидентифициран субект-мъж или жена, облечен в черно расо, понякога с качулка, понякога със забрадка. Вчера, панически апел към хората да се пазят, бе отправен от Петрич. Петричани твърдят, че мистериозната "монахиня" крещи и плаши хората, преследва ги, появава се в тъмното и предизвиква истински ужас. "Като смъртта  е, липсва и само косата,пишат уплашени хора.

Докато петричани коментираха "черното страшилище", се намеси жена от благоевградското село Селище, която пише, че снощи е била видяна в селото. Някои твърдят, че тези дни е субектът е бил забелязан и в Кюстендилско, наричат я "монахинята от Радомир", но никой не е сигурен, дали пък не е мъж. Всички са единодушни в коментарите, че човекът скрит под расото е опасен и вида му плаши.

Засега паническите вопли не намират разбирaне о страна на полиция и институции, откъдето няма информация, коя е, или кой се крие зад расото. Очаквайте подробности. 

Петър Попов