Очаквано! Ива Уорън и Греъм напускат ФК "Пирин", собственикът-англичанин започва нови промени 

14.10.2020 17:11   35144 прочитаФК Пирин съобщава, че считано от днес, 14 октомври 2020 г., Ива Уорън няма да изпълнява повече длъжността президент на клуба. Г-жа Уорън се оттегля от заемания пост, за да се съсредоточи върху семейни ангажименти и други професионални дейности, казват от клуба.. 

Техническият директор Греъм Уорън също вече не е част от клуба. ФК Пирин благодари на Ива и Греъм Уорън за положените усилия и добре свършена работа и им пожелава здраве и бъдещи професионални успехи! 
Така с няколко изречения ФК Пирин се разделя с поставената като директор на Пирин Ива Уорън. Това не означава, че спира развитието на футболния клуб.

Според източници на Struma. com собственикът на Пирин, богат англичанин се отнася със симпатия към нашия град и ще продължи да прилага набелязаната програма за развитие на отбора, но предстоят някои сериозни промени. Ива Уорън бе директор, който трябваше да се движи по начертаната от собственика програма.

Дали е успяла да свърши всичко, за което е била назначена, ще съобщим.. Засега клубът е в сравнително стабилно финансово състояние. Ще съобщим какво ще се промени в Пирин, скоро!