Областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков внесе кандидат-депутатската листа, ето кои влязоха в нея 

01.03.2021 12:48   27024 прочитаСинът на областния управител Б. Михайлов-Николай е сред изненадите в листата. К.Хаджигаев не е кандидат за депутат.

Точно в 12 часа днес областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков внесе в РИК листата от кандидат-депутати за 1 МИР. Новаков бе придружаван от депутатът Даниела Савеклиева и депутати от региона. Листата, която обещаваше много изненади води Росен Желязков, както вече съобщихме. Ивайло Златанов е втори, третото място е за Георги Динев от Петрич, 4-тото за д-р Емил Тончев от Разлог и 5-тото за Александър Мацурев от Банско.

В листата са включени както следва: на 6-то място Стоян Стоев -Сандански 7. Борислав Миланов, 8-ми е шефът на НОИ Илиян Георгиев, 9-и Никола Джингаров от Гоце Делчев, следван отДенис Шенгов, синът на областния управител Б. Михайлов- Николай, е под номер 11, 12-ти е адв Теодор Тошев от Благоевград, следван от Димитър Урдев, Наташа Стоянова, Йордан Андонов, Георги Матеев, Никол Янкова, Александър Петков, Николая Илиева, Иванка Кехайова и 22 -ри в листата е депутатът Стефан Апостоов.

В листата не е включен както се твърдеше Костадин Хаджигаев, отпаднали са и Росица Димитрова, градския лидер на ПП ГЕРБ и сегашния депутат Даниела Савеклиева.

"С уважение към всички колеги, но нашата листа е най-добрата", заяви областният лидер Андрей Новаков минути преди регистрацията. Очаквайте подробности. 

Петя Петроа