Навръх Бабинден! Малък -голям юнак изплака в МБАЛ Благоевград! Красавецът тежи 4250 гр. и е дълъг 53 см 

21.01.2021 08:36   12716 прочитаПрекрасен малък юнак се роди 15 минути след полунощ в родилно отделение на МБАЛ Благоевград. За да поздрави екипа на родилно отделение и неонатология, красавецът  изплака силно и с мощен глас се представи на света и щастливата си майка,разбра Struma.com. "Младежът " тежи 4250 грама, дълъг е 53 см. и е първо бебе за родителите си.

Пожелаваме им от сърце първородният им син да ги радва и им дава непрекъснати поводи за гордост. А на акушерите, лекарите -акушери, неонатолозите Честит празник.

Честит празник на слънчевата и прекрасна медицинска сестра  от "Неонатология" Светослава Никова, всеотдайна в грижите си за малките бебета и любимка на младите майки, на д-р Митев и екипа от родилно отделение, на д-р Калпазанова, шеф на Неонатология, на всички акушерки, които са посветили живота си на грижите за младите майки и техните рожби.

Честит празник на всички, ангажирани с родилната помощ. Бъдете благословени, бъдете здрави и много щастливи. Нека благородната ви професия Ви изпълва с гордост. Вие сте вестители на новия живот!  Пред очите и под вещите ви ръце се ражда новия живот. Бъдете честити! Поклон пред всички ВАС!   

Петя Иванова