Най-после, след серия напъни ! Екслидерът на "Жени" ГЕРБ- Благоевград, Елена Ташкова спечели конкурс в ДФЗ, става експерт "Вино, промоции и лицензии"  

25.05.2023 08:51   36789 прочита 

Най-после, след серия напъни да се върне в Държавен фонд "Земеделие", откъдето бе освободена, бившият експерт във фонда в Благоевград, Елена Ташкова, си намери работа., научи Struma. com. Напористата, бивша водачка на жените в ГЕРБ Благоевград, е спечелила конкурс в ДФЗ София и става експерт " Вино, промоции и лизензии", в дирекция "Селскостопански пазарни механизми"  . Ташкова спечелила конкурса в конкуренция с още двама специалисти, които отвяла и се класирала на първо място. Според запознати, това е началото на пътя на Ташкова от столицата да се върне в ДФЗ Благоевград, оглавяван от Младен Тимчев.

Припомняме, че Ташкова заведе дело за отмяна на избора на Тимчев като шеф, но го загуби. Целта беше да се насрочи нов конкурс за мястото му, на което тя да се яви и евентуално да спечели. Ташкова се впусна и в конкурса за мястото на началник-отдел в ДФЗ – Благоевград, което заемаше по време на управлението на ГЕРБ, но и на този конкурс не успя да се класира, след което за пореден път обжалва и тези резултати в съда.

Благоевградските и колеги отричаха всякакви шансове тя да се върне в ДФЗ, но както се видя Ташкова не се спира пред нищо и този път успя да спечели мястото на експерт, обаче в София. 

П.Костов