Мирис на дрога паникьоса петричани! 8 часа гориха 6 тона канабис в двора на КАТ, градът обгазен!  

21.06.2022 14:55   50516 прочитаЗадушлива миризма паникьоса жителите на Петрич днес. Димна завеса се разстла над града, носейки ужасна миризма. Оказа се, че от 6 часа тази сутрин полицията гори канабис, конфискуван при мега операцията в индустриалната зона преди няколко месеца. Действието се разви в двора на КАТ, а пунктът заради операцията бе затворен за клиенти, разбра Struma.com.

За съжаление на полицаите обаче, вятърът се изкриви не в посоката, в която трябваше да духа и разнесе цялата миризма към блоковете в съседство и в града. Миризмата е страшна, ние се напушихме, панически звъняха петричани на редакционните ни телефони. 6 тона бе количестното канабис, предвидено за горене, а акцията приключи към 14. 00 часа.

Припомняме, че при полицейска операция "Медицински канабис", проведена пред ноември миналата година в складове в промишлената зона на Петрич, Ръждак и Рупите, бе открит канабис, който собствениците твърдяха, че е за медицински цели, но се оказа че съдържанието на канабиноиди е над нормата за този вид канабис и затова продукцията бе конфискувана. Канабисът бе складиран в двора на КАТ и днес в присъствието на специална комисия той бе унищожен. 
Петър Колев