Майката, убила двете си деца в Сандански, влезе в съда! Иска да излезе от ареста! Пред залата брат и се спусна с рев към нея: Не си сама, не си сама! 

07.06.2021 14:27   24686 прочитаКристина, майката, която закла садистично двете си деца в Сандански на 3 и 5 години, днес влезе в Окръжен съд Благоевград, за да се гледа искането и за по- лека мярка за неотклонение.

Здравословното и състояние се влошава с всеки изминал ден и това дава оснавание на защитата и да иска освобождаването и от ареста. Кристина не изглежда добре, видимо занемарена и напълняла. Видно бе, че не е добре. На влизане в залата, брат и се спусна към нея и през сълзи и каза: Не си сама, спокойно,не си сама.

 В съдебна зала Кристина непрекъснато повтаряше: Вие не знаете аз какво преживявам и какво съм преживяла, повтаряше го непрекъснато, докато не и направиха забележка.

В момента адвокатите и се запознават с направената експертиза и делото за гледане на мярката ще започне. Припомняме, че Кристина уби децата си, уплашена, че ще и ги вземат. Нещо, повтаряно системно от горския Г. Трайков, с когото живеела на семейни начала.

Очаквайте подробности.