Майката, катастрофирала на пътя Селище-Логодаж няма шофьорска книжка! Транспортират я c едно от децата и в Пирогов, състоянието им се влошило 

12.05.2021 15:06   25823 прочитаИрина, 32-годишната жена, която днес преди обед катастрофира на пътя Селище -Логодаж е без свидетелство за правоуправление, научи Struma.com.

Имала няколко акта за шофиране без книжка, но въпреки тях продължавала да сяда зад волана, разказват хората в Логодаж, които я познават.

Преди около час пострадалата и едно от децата и са транспортирани спешно в Пирогов, тъй като майката имала мозъчен оток, с травма на главата е и момиченцето и.

Другото дете е настанено в ортопедия със счупена ръка. Припомняме, че около 11 часа днес, при изпреварване на камион се сблъскали два автомобила, в единия пътувала Ирина с децата и.

Жената не успяла да избегне удара и колата и е смазана. Бе транспортирана в МБАЛ Благоевград, откъдето преведена в Пирогов. Съпругът и И. Покровски от село Бело поле е извикан вполицията, за да се установи дали случайно Ирина,която е с двойно гражданство, има  руска шофьорска книжка.  До момента подобна информация няма. 

П. Петров