Изненада! ИК разбърка листата на ПП ГЕРБ! Инж. Р. Димитрова отпада, второто място е за Ал. Мацурев от Банско, структурите настръхнаха 

08.10.2021 12:40   32711 прочитаИзпълнителнта комисия на ПП ГЕРБ нанесе изненадващи поправки в предложената от областното ръководство на ПП ГЕРБ в Благоевград кандидат-депутатска листа. Предложената на второ място инж. Росица Димитрова отпада от кандидат-депутатската листа и изненадващо второто място е отредено за Банско и Александър Мацурев. Има разбъркване и по другите места, разбра Struma com.от свои източници в централата на ГЕРБ. 

Областният център е "дискриминиран"и засега не се знае, кой от Благоевград ще бъде сложен в листата им. . Новината, която все още се разпространява под сурдинка, буквално взриви напрежение в структурите по места. Прецедент е Банско да е поставен на по -висока позиция от градове като Петрич и Сандански., коментират разпалено гербери, изумени от случващото се. До снощи листата бе както я съобщихме: 

Първото място е за Росен Желязков, на второ място бе Росица Димитрова, третото място е за Костадин Стойков от Петрич, 4-та позиция е за Сандански и Стоян Стоев, петото място бе за д-р Ил. Тонев от Разлог и на 6-то място местните лидери бяха поставили Александър Мацурев от Банско.  

Въпросът е- случващото се наказателна акция на Изпълнителнта комисия срещу ГЕРБ Благоевград ли е ?!. Ще остане ли областният център без депутат?.  Очаквайте отговорите на тези въпроси малко по-късно. Припомняме ,че вчера  по телефона Р. Димитрова бе освободена и от поста шеф на ВиК. Мястото и временно заема заместникът и Мартин Петров
Петя Костова