Избери твоя кандидат от листата на ПП-ДБ! Те са знаещи, можещи, успели и образовани! Те са победният отбор 

17.03.2023 12:02   25456 прочитаТе знаят много и могат много, но не се афишират нагло! Не агитират безсрамно! Те са сред вас и близо до вас. Искат само Вашето доверие, за да защитят гласа Ви там, където определят съдбините Ви. Там, откъдето се очаква да тръгне промяната -към по- добър живот за Вас и децата Ви. За достоен живот на българите в България! 
Те са кандидат-депутатите от листата на коалиция ПП- ДБ за област Благоевград! Намери своя кандидат! Има кой! 

Представяме Ви листата на кандидат-депутатите от коалиция Продължаваме промяната - Демократична България за 1 МИР - Благоевград. Ще ви разказваме за тях днес и утре. 

Водач на листата на коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ в Благоевградска област е преподавателят в Американския университет в България, Андрей Гюров- преференция 101
Андрей Гюров оглавява листата на Промяната в МИР 1 за трети пореден път. Избран е за депутат в 47-ото и в 48-ото Народно събрание, където и двата пъти работи като председател на парламентарната група. Член е на бюджетната комисия в 47-ото Народно събрание и на комисията по въпросите на Европейския съюз в 48-ото Народно събрание.

Андрей Гюров завършва икономика с пълно отличие в университета Truman State в САЩ, след което придобива докторска степен по социални науки от Виенския Университет. Професионалната си кариера Андрей разделя между банковия и академичния сектор. Има над 15-годишен опит на експертни и ръководни длъжности в банкови институции в Европа и САЩ и е консултирал компании като Raiffeisen Austria, BAWAG P. S. K., Unicredit Bulbank и др. Фокусът на работата му са системите за управление на кредитния риск, като разработени от него модели се използват в над 100 финансови институции в цяла Европа.

Академичната си кариера Андрей започва във Виенския университет, а от 2010 година е главен асистент в Американския Университет в България, където преподава финанси. Андрей е всеотдайно ангажиран с извънкласни студентски дейности. Ментор е на клуба по управление на финансови активи и на инкубатора за млади компании на университета – Elevate. Под негово ръководство отбори на университета са печелили три пъти националното състезание за оценка на компании към CFA Institute и са представяли България на регионалните и световни финали в САЩ, Чехия и Ирландия.
Като член на борда на Института за научни изследвания „Балкански-Паница“, Андрей организира летни училища по икономика с участието на професори от някои от най-реномираните университети в света като Харвард, Кеймбридж, Станфорд, London Business School и други.
Андрей Гюров е запален спортист, петкратен шампион на България с отбора по бейзбол „Бизоните“ от Благоевград и редовен участник в ултра крос триатлони. През 2019 година изкачва Монблан, а в свободното си време практикува голф, кайт-сърф, ски и мотоциклетизъм. Андрей е семеен, с двама сина и цялото му семейство споделя неговата страст към спортa.

Георги Ганев преференция 102
Георги Ганев е икономист с дългогодишен опит в икономическите анализи, преподавател по макроикономика в България и чужбина.
Народен представител от гражданската квота на “Демократична България” и председател на Комисията по бюджет и финанси.
Георги Ганев е преподавател в Софийски университет “Св. Климент Охридски” и програмен директор по икономически въпроси в Центъра за либерални стратегии в София.

Владимир Табутов- преференция 103

Владимир Табутов е предприемач в сферата на възобновяемите енергийни източници и зелените технологии. Завършва Управление в Международния Университет в Германия и специализира в Харвардско Бизнес Училище. Владее английски и немски език. Практикува любителски триатлон.

Димитрина Хаджиева – Недина- преференция 104

Димитрина Хаджиева e юрист, с над 25 години практика като адвокат.
Вярва, че имаме право да живеем в нормална държава, с добри закони, които се прилагат обективно и безпристрастно спрямо всички, без възможност за и толерантност към корупционни практики на всички нива на държавното управление.

Петър Кулин преференция 105
Роден в Разлог. Завършва средното си образование в Езикова гимназия Благоевград. Служи в Българската армия и се уволнява от наборна служба, като офицер от резерва. Продължава обучението си в Технически университет. В момента е представител за Разлог и региона на най-големият застрахователен брокер. Като наследник на четници загинали в Илинденско-Преображенското въстание, винаги се е интересувал от историята и развитието на Пиринска Македония. Говори английски, немски и руски език.

Кирил Танушев преференция 106

Кирил Танушев от десет години работи full stack разработчик на различни софтуери, като в последните 5 г. усилията му са насочени към проекти в областта на банкови уеб услуги. Завършил е “Мениджмънт и информатика” във Висше училище по телекомуникации и пощи. Учил е в Телерик академи. Завършил е курс по Web Programming в HarvardX: CS50(Harvard University). Семеен, с три деца. Като баща, иска много по-развито, демократично и европейско бъдеще за децата си.

Крум Стоилов- преференция 107

Крум Стоилов е медицински физик в отделение по лъчелечение към СБАЛО “Свети Мина“ ЕООД гр. Благоевград, където наравно с лекарите от отделението участва активно в лъчелечебния процес. Негова отговорност е изготвянето на дозиметричния план на пациента и калибрирането на апаратурата за облъчване. Има дългогодишен опит като сервизен инженер на медицинска апаратура. Член е на Българско дружество по биомедицинска физика и инженерство. Активно участва при избора и подновяването на съвременна диагностична и лъчетерапевтична апаратура. В свободното си време е инструктор на футболните съдии от Благоевградски регион, сертифициран ВАР инструктор на ФИФА, както и съдийски наблюдател в Първа професионална футболна лига. От 2002 до 2013 г. е международен асистент съдия на ФИФА с над 70 мача. В Първа лига има 220 мача като асистент съдия. Притежава магистърска степен по биофизика от ЮЗУ ‘Неофит Рилски’ и Медицинска радиологична физика към Медицински университет София. Крум вярва, че всеки гражданин има право на свободен достъп до качествено медицинско обслужване. За да се постигне това, той ще работи за промяна на здравната система. Като експерт в медицинската физика, ще съдейства за равномерно и пропорционално разпределение на качествена диагностична и терапевтична апаратура в цялата страна. В сферата на спорта ще работи за популяризирането му сред младежта, както и за подобряване на условията в материалните бази.

Боряна Шалявска- преференция 108
Боряна Шалявска e родена и израснала в Благоевград. Завършила е магистърската програма на Американски университет в България (AUBG EMBA). От 2004 до 2022 г. е работила в отдел „Прием на студенти“ в АУБ, като през последните 10 години е била директор на отдела. В момента е изпълнителен директор на сдружение с нестопанска цел „Аз мога тук и сега“.

Иван Христов преференция 109

Иван Христов е на 27 години, роден и израснал в Благоевград. Завършил е висшето си образование в Американския университет в България с две бакалавърски степени – Бизнес администрация със специализация мениджмънт и Политически науки и международни отношения. Иван е основател на компания, която се развива в сферата на образователните мобилни игри за деца. По време на кабинета „Петков“ работи като съветник към политическия кабинет на вицепремиера по ефективно управление, в ресор Български пощи.

Станислав Кимчев преференция 110

Станислав Кимчев e стратегически и оперативен специалист с над 15 години управленски опит в изследването, маркетинга и продажбите на информация, свързана с пазарите за ТВ съдържание в Централна и източна Европа. Един от създателите на независимата плаформа ceetv. net – най-изчерпателният и международно признат независим източник на информация за ТВ бизнес в региона. Сто процента благоевградчанин, възпитаник на НХГ “Св. св. Кирил и Методий”, бакалавър по музика, магистър по кино и ТВ режисура и Международни отношения. Освен телевизионния бизнес, синът на популярния и обичан актьор и певец от Благоевград – Николай Кимчев, Станислав е фамилно “обременен” с огромна любов към театралното изкуство и музиката. През годините поставя и участва в мюзикъли на „Broadway Performance Club към Американския университет в България, чиито представления в цялата страна имат огромен принос към популяризирането на музикалния жанр. Последните три години създава младежката хорова формация „Ролинг тоунс“, поставя три оперни премиери на сцената на Камерна опера – Благоевград и обучава кандидат-студенти по актьорско майсторство.
“Войната срещу фалшивата информация и новини може да бъде спечелена с образование, доверие и култура, вярвам в промяната и иновациите и съм страстен привърженик на създаването на по-добри връзки между публичните медии и хората”.


Владимир Милушев- преференция 111

Владимир Милушев е от Благоевград. Семеен с две деца. Магистър е по „Стопанисване на горите“. Има 17-годишен опит в сферата на опазването на околната среда. Работил е както в държавната администрация, така и в неправителствения природозащитен сектор в България и Европа. Владимир притежава опит като ръководител и координатор на проекти в областта на проучване и опазване на биоразнообразието, подпомагане на местните общности за устойчиво развитие, международно и регионално сътрудничество в опазване на природата. Одитор по устойчиво стопанисване на горите по системата FSC. Сертифициран инструктор по стратегическо планиране и оценка на ефективността в природозащитата.
Очаквайте продължение утре...

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление