Голям срам! Така наказват крадци в Сандански! Опънаха голям транспарант с обирджиите на магазин "Бамбино" 

16.05.2020 14:50   91357 прочитаОгромен транспарант със снимките и имената на крадци  от  магазин "Бамбино" в Сандански, откраднали стока за хиляди левове,опънаха собствениците на магазина, видя Struma.com.

Тази сутрин витрината на детския магазин бе украсен с двама познати на цял град "манекени". Снимките на Гроздан Трайков и Ивайло Кузманов са поставени под огромен надпис "Внимание крадци". Според запознати,коментирали пред Struma.com,двамата работили в магазина и изнасяли стоките по време на работа.

Магазин "Бамбино" в Сандански и преди време бе щурмуван от крадци, които го ошушкаха сериозно. Крадците бяха заловени и се установи, че са продавали детските дрехи и всичко откраднато.

Собствениците на магазина пропищели от набезите на крадци и измислили уникален начин за наказание и назидание и ги направиха за срам пред целия град .

П. Попов

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк.