Eксклузивно в Struma.com! Сандански почерня от качулки! Издирват Саботана и компания, изпотрошили бар в центъра на града 

30.11.2021 10:11   53778 прочита 

 

Почерня от "качулки" тази сутрин в Сандански, полиция и спецчасти издирват участниците в побоя в бар в центъра на града, за който единствено Struma. com дръзна да съобщи преди два дни. Димитър Саботанов - Саботана и групата му са обект на издирване. Обиски в домовете на лицата, участвали в побоя, разпит на свидетели, огледи на изпотрошения бар, това се случва в момента в курортния град.

Саботана е успял да се скрие, но според полицията, ще бъде принуден да се предаде с адвокат. Припомняме, че завчера вечерта, в заведение в центъра на града стана масов бой. Саботана, начело на група от криминалнопроявени, предизвикал скандал в бара и буквално без сериозен повод се развихрил бой между групата му и група младежи от града.

Барът е изпотрошен и ние разполагаме със снимки от мястото, една от тях публикувахме. На другия ден се оказа, че нито един от участниците няма да депозира жалба в полиция и прокуратура, а собственикът твърдял, че нищо не се е случило. Без жалба полицаите в Сандандски вдигат рамене и твърдят, че не можели да направят нищо и останахме с впечатление, че им се е разминало.

До днес, когато ръководството на областната дирекция вдигна на крак спецчастите в издирване на участниците в боя. " Няма да се толерират подобни изпълнения и нарушения на обществения ред, хулигански прояви също. Не може градът да се стархува от лице, което тази сутрин избяга и се скри от страх. Край на подобни своеволия .

Жителите на Сандански трябва да знаят, че има полиция и тя си върши работата, коментираха от ОД на МВР в Благоевград. Не е нормално да има серия палежи и нито един да не е разкрит, казаха още от областната дирекция. Ще ви съобщим резултатите от   акцията от днес. 
Петя Иванова