Ексклузивно в Struma.com! Преди минути! Сензационен арест пред НХГ в Благоевград! Задържаха мъж, предлагал 5 лева за с.. кс с ученички 

13.02.2020 13:48   32918 прочитаПолицията арестува преди броени минути мъж, който причаквал ученички и минаващи покрай Националната хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" /НХГ/ в Благоевград жени, и с гнусни подмятания им предлагал 5 лева, за забавление и с.. кс, научи първо Struma. com.

Незабавно е сезирана полицията и мръсникът е арестуван. Полицията е особено бдителна за такива хора, след като преди дни публикувахме материал за ексхибиционист, който обикалял училищата и университетите в града, дебнейки момичета с неприлични предложения и показвайки члена си. Според запознати, арестуваният днес не е същият човек, но работата с него продължава.

Припомняме, че в редакцията ни и в социалната мрежа жени сезираха и за перверзник, който се блъскал в тях в градинката при "Ален мак". Той бе разобличен и арестуван, оказа се, че е психично болен. Продължава издирването на мъжа от клипове, които публикувахме завчера, в които се виждат мястата, където ексхибициониста действа, след което качва клиповете си в сайт.. Ще съобщим подробности и за днешния арест. Бъдете внимателни и сезирайте незабавно органите на реда, ако попаднете на подобни мъже.

П. Костадинов