Екшън в благоевградския хотел "Дива"! Скандал и крясъци между влюбени събуди двама полицаи-студенти и стана страшно.. направиха си беля! Издирват рускиня 

21.11.2022 11:02   45535 прочитаИстински екшън се разразил тази нощ в благоевградския хотел "Дива". Двама цивилни полицаи, единият от Асеновград, другият от Враца, клиенти на хотела се намесиха в скандал между влюбени и си направиха беля.

Инцидентът станал около 03 00 часа. Полицаите, които са студенти задочници пристигнали в Благоевград вчера, заради изпит и се настанили в хотела. Според тяхната версия пред полицията около 03 00 часа чули крясъци от съседна стая и рев на жена.

Скочили и нахълтали в стаята, откъдето идвал страховития шум. Заварили мъж и жена, обляна в сълзи, а мъжът одраскан по лицето.

Докато се разправяли с одрания обаче, жената избягала и до момента няма следа от нея. Знае се, че е рускиня, какви са били отношенията и с мъжа, с който се карали е неясно, както и е неясно все още дали двамата действащи полицаи, казват истината за случилото се.

Очаквайте подробности.