Екшън по трасето Банско-Добринище! Криминалнопроявен в луда гонка с полицията! Мъртво пиян, дрогиран и без книжка не спира на стоп палка и става страшно... 

22.05.2023 09:42   32400 прочитаПолицията в Банско се видя в истинско приключение в събота през нощта. Шофьор на лек автомобил вдигна дежурните екипи на крак малко след полунощ, след като не се подчинил на стоп палка, и с мръсна газ избягал в посока Добринище. Няколко екипа се включили в преследването и в района на Добринище шофьорът беглец е задържан. Оказва се стар познайник на ченгетата от Банско, криминалнопроявеният и осъждан за най-различни престъпления Радослав Т. .,научи Struma.com. Тестовете за алкохол и наркотици се оказали положителни. уредите отчели над 2 промила алкохол и употреба на кокаин.

Изненадата била пълна след като се оказало, че в това състояние  водачът е шофирал и без свидетелство за правоуправление. Низ от престъпления, които вероятно ще му костват свободата. Той е закаран в следствия арест и ще бъде съден по бързата процедура. За пореден път случаят доказва, че по пътищата в областта става все по-страшно. Шофьори в нетрезво състояние и дрогирани зад волана застрашават живота на останалите. Ежедневно полицейският бюлетин съобщава за заловени водачи след употреба на наркотици и алкохол, но тенденцията е броят им да се увеличава, въпреки ежедневните арести. 

П. Попов