Дръж се, Саше, много хора те обичат! Най-близкият приятел на Сашка Васева, певецът В. Лазаров : Чух я вчера, имаше рожден ден, всеки момент се подготвя за операцията, не е добре 

13.10.2021 12:02   14308 прочита

Снимка от добрите времена-Сашка и Васко пеят на тотомилионера Здравко


Най-близкият приятел на дупнишката мадона Сашка Васева, благоевградчанинът Васко Лазаров, е поздравил певицата вчера, по повод рождения и ден. Лазаров и се обадил в Германия, където всеки момент Сашка очаква да влезе за операция на тумор в главата.

Интервенцията е животоспасяваща. Лазаров ни потърси, за да предупредим хората, че измамници се опитват да набират пари за лечението на Сашка Васева, но засега семейството се оправя финансово и няма нужда от подобни сметки и дарения.

" Чух се вчера с нея, не е добре, срахува се от операцяита, но я убедих, че това в момента е най-важно за нея. Видях я, ходих им на гости в Ресилово преди Германия, не изглеждаше никак добре. Надяват се, че операцията ще я върне към живота. Тази слънчева жена, талантлива певица, която с години весели хората, трябва да се върне на сцената.

Казвам и Саше, дръж се толкова хора те чакат и те обичат, което е така. Говорих със съпруга и оправят се финансово засега, имат и много приятели, така че не набират средства за лечението. Той предупреди, че имло някакви опити за спекулация и ми каза да не вярват хората на публикувани банкови сметки.

Искрено страдам, мисля дори да отида до Германия, но засега   тя е спокойна. Искрено и желая бързо да се оправи. Много ми е мъчно, каза още Лазаров. 

Припомняме, че от дни легендарната певица е в Германия, където очаква сложна операция на тумор, който расте и засяга очния и нерв, затова и Сашка от години споделяше, че ослепява. Тук бяха сложили грешна диагноза -атрофия на зрителния нерв, а се оказа тумор, който създавал тези проблеми 

Петя Петрова