Добро дело с добър резултат: Операцията на учителката от МГ Благоевград Пепа Стоянова премина успешно! Туморът е изрязан напълно.... 

22.11.2021 18:35   15593 прочита 

"Операцията на Пепи премина успешно! Вие дарихте живот на нашата майка! Туморът е премахнат прецизно и без никакви усложнения. Сега следва възстановяване. 
От името на цялото семейство Ви благодарим за Вашата помощ! Пепи е изключително силен човек и вярваме, че съвсем скоро ще продължи да води нормален начин на живот, това написаха нейните близки на специалната страница, озаглавена "Живот за Пепи", направена по време на благотворителна кампания, организирана от нейните ученици от Математическа гимназия в Благоевград.

 Пепа Стоянова е майка, съпруга и преподавател, която се нуждаеше от спешна операция за премахване на рядък вид рак “Хордома” - тумор на гръбначния стълб. След неуспешна операция в България ѝ се налага да замине за Турция за повторно хирургично лечение, но сумата необходима за лечението бе 120. 000€.

Организирани до краен предел, инициаторите на благотворителната кампания, нейните ученици , успяха с поредица от мероприятия да помогнат на семейството  и на любимия си преподавател. В кампанията се вклчиха много хора и институции, така че тя приключи с успех. За пореден път бе доказано, че обединени можем да направим всичко. Пожелаваме на г-жа Стоянова бързо възстановяване, а на учениците и бурни аплодисменти за свършеното добро дело. Бъдете здрави! 

Калина Борисова